Over ons
Sara & Siem > Over ons

Over ons

Hoi!

Vanaf dat ik heel klein ben, teken ik op alles wat los en vast zit. Witte blaadjes blijven nooit lang leeg. Met een aantal bevriende ontwerpers ben ik Sara & Siem gestart. Zodat we, samen met jou, de leukste, creatiefste en meest persoonlijke geboortekaartjes kunnen maken. 

Ik groeide op in Amsterdam en al op de lagere school vond ik tekenen een stuk interessanter dan alle andere dingen die je op school hoort te doen, daardoor ging mijn schoolcarrière niet altijd van een leien dakje. Ik was liever op straat waar ik tot de graffiti-pioniers van Amsterdam behoorde. 

Na de kunstacademie in Arnhem, was een carrière als illustrator/designer de enige logische stap. Ik specialiseerde me in het ontwerpen van speelgoed en illustreerde voor diverse bekende opdrachtgevers (oa. Disney, Nijntje, Bobo, Efteling, Woezel en Pip, 100% Coco).

Met Sara & Siem maken we het voor jullie makkelijk om je perfecte geboortekaartje te maken en misschien de babykamer aan te kleden met een bijpassende poster of speelgoed. 

Groeten,

Dave Elderenbosch